Vnesite otrokovo ime:
Spoznavanje barv!
Osebno prilagojeno darilo
Juul raziskuje barve na vrtu

Ime raziskuje barve na vrtu

29,99 € 29,99 €
Naj bo knjiga osebna ⬇

Knjiga o vseh barvah mavrice!


Ta osebno prilagojena slikanica vam bo pomagala skupaj z otrokom raziskati in spoznati različne barve. Knjiga je polna ljubkih in zabavnih ilustracij živali, rastlin in dejavnosti na vrtu, ki jih otrok zlahka prepozna iz vsakdanjega življenja.

Poglejte si rumene metulje, poskusite rdeča jabolka, poigrajte se v modrem bazenu, poiščite zeleno štiriperesno deteljico, dajte zajcem oranžni korenček, spustite rožnatega zmaja, povohajte vijolične rože, poiščite rjavega ježka in si na koncu privoščite še zaslužen počitek v viseči mreži. Spoznavanje barv je zabavno!

To je slikanica s kratkimi besedili, ki otroka aktivno vključuje v branje in spodbuja pogovor med otrokom in bralcem. Primerno za otroke, stare 0–3 leta.

Avtor: Anna Dybdal
Avtor: Paula Repo
Ilustrator: Sarah Conradsen

Starostna skupina
0 do 3 let
pages
24 strani
delivery time
v 5-6 dnevih
Na zalogi
Na zalogi
Oznaka Nordic Swan
Oznaka Nordic Swan
Trda vezava, premazan papir 200 gr.
Trda vezava, premazan papir 200 gr.

Personalizirajte Ime raziskuje barve na vrtu

Izberite velikost knjige

Napišite osebno posvetilo. Ne uporabljajte smeškov, saj jih žal ni mogoče prikazati v besedilu. Besedilo bo natisnjeno na prvi strani izbrane zgodbe (največ 300 znakov).

Otrokovi podatki

 
 

Dodajte darilno embalažo

Knjigo boste prejeli brez darilne ovojnice


Kako ravnamo z vašimi podatki 🛡

Vse podatke prenašamo in shranjujemo šifrirane. Zaposleni pri družbi My Best Book ali zaposleni pri partnerjih družbe My Best Books ne bodo imeli dostopa do vaših podatkov, razen če stopite v stik z nami v zvezi z vašim naročilom. Podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo izključno za obdelavo, izdelavo in pošiljanje vašega naročila. Kadar koli lahko zahtevate vpogled, posodobitve ali izbris svojih podatkov.