Vnesite otrokovo ime:
Shrani 6,00 €
Osebno prilagojeno darilo
Hayleigh louise phillips in Olaf obožujeta knjige

Hayleigh louise phillips in Olaf obožujeta knjige

Ime in Olaf obožujeta knjige

23,99 € 29,99 €
Naj bo knjiga osebna ⬇

Ljubka personalizirana otroška knjiga za vse otroke, ki obožujejo Disneyjevo Ledeno kraljestvo!

Ima tudi vaš otrok rad Ano in Elzo ter ostale like iz odličnega Ledenega kraljestva? Ali morda tudi vaš otrok sanja, da bi skupaj s snežakom Olafom odigral glavno vlogo v ljubki Disneyjevi zgodbi? Pustite torej, da se vaš otrok potopi v to čarobno vesolje, polno ljubezni do knjig in toplih objemov!

V tej personalizirani otroški knjigi naš(a) glavni(-a) junak(inja), snežak Olaf in Ana radi skupaj zahajajo v Arendellsko knjižnico. Nekega dne pa jih tam pričaka neprijetno presenečenje. Mestna knjižnica se mora za nekaj dni zapreti, saj mora knjižničar na pot. Na srečo ima Ana odlično zamisel!

Le kdo ima knjige raje, kot jih imata naš(a) glavni(-a) junak(inja) in Olaf? Onadva bosta z lahkoto nekaj dni skrbela za knjižnico! Oba sta rada obkrožena s knjigami in mestnim otrokom skupaj pomagata najti novo vznemirljivo branje. Med tem poleg Ane srečata še Elzo, Krištofa in jelena Svena. V knjižnici še nikoli ni bilo toliko ljudi!

Izberete lahko, ali bo vaš otrok v knjigi oblečen v hlače ali krilo. Poleg tega lahko izbirate tudi med devetimi pričeskami in šestimi barvami polti ter las, tako da knjigo povsem personalizirate in jo prilagodite posebej za svojega malega navdušenca nad Ledenim kraljestvom!

Knjigo smo pripravili v sodelovanju z družbo Disney.

Starostna skupina
3 do 6 let
pages
32 strani
delivery time
v 5-6 dnevih
Na zalogi
Na zalogi
Oznaka Nordic Swan
Oznaka Nordic Swan
Trda vezava, premazan papir 200 gr.
Trda vezava, premazan papir 200 gr.

Personalizirajte Ime in Olaf obožujeta knjige

Izberite velikost knjige

Napišite osebno posvetilo. Ne uporabljajte smeškov, saj jih žal ni mogoče prikazati v besedilu. Besedilo bo natisnjeno na prvi strani izbrane zgodbe (največ 300 znakov).

Otrokovi podatki

 
 

Dodajte darilno embalažo

Knjigo boste prejeli brez darilne ovojnice


Kako ravnamo z vašimi podatki 🛡

Vse podatke prenašamo in shranjujemo šifrirane. Zaposleni pri družbi My Best Book ali zaposleni pri partnerjih družbe My Best Books ne bodo imeli dostopa do vaših podatkov, razen če stopite v stik z nami v zvezi z vašim naročilom. Podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo izključno za obdelavo, izdelavo in pošiljanje vašega naročila. Kadar koli lahko zahtevate vpogled, posodobitve ali izbris svojih podatkov.